Ontdek je collega’s

In een levend stripverhaal de verhalen van je collega´s uitbeelden. Loskomen van het cognitieve, om verbondenheid en creativiteit te versterken. Meer..


klant & vraag

Organisatieadviseurs bij GITP werken altijd gedetacheerd. Ze ontmoeten elkaar alleen voor zakelijke en praktische zaken. GITP wilde dat de leden van één van haar teams op een leuke manier de creativiteit in henzelf en hun collega’s ontdekten. Zodat ze loskwamen van het cognitieve en samenwerking en teamgevoel konden versterken.


beweging

De Zaak in beweging begeleidde een teamworkshop van een dag. Eerst leerden de deelnemers een aantal elementaire theatertechnieken. Daarna maakten ze samen een levend stripverhaal rondom een dagelijkse ervaring. Een luchtige manier om een verhaal te delen en samen te werken

 

resultaat

Medewerkers kwamen door de dag op een andere manier met elkaar in contact. Door in de uiteindelijke vorm de stem of juist het spelmateriaal te zijn van je collega, moet je je op speelse wijze verplaatsen in de belevingswereld van de ander. Het resultaat was meer verbondenheid. En de afspraak vaker dit soort activiteiten met elkaar te ondernemen, om zo creativiteit en uitwisseling met elkaar verder te verbeteren.

 

Meer voorbeelden