Agenda Open Inschrijving

Systemische Dans, Opstelling in Beweging,

Een opstelling in beweging, is een door Paulien Haakma ontwikkelde manier, om de beweging in de onderstroom zichtbaar te maken.

De komende workshops zetten we het thema “transformatieve tijd” centraal. Want daar zitten we midden in. Met uitzicht op verlichting van de lockdown en versoepeling van social distance- regels, dienen de volgende vragen zich aan: Wat wil er door deze transformatieve tijd, uit jou of jouw bedrijf ontstaan? Dus niet, wat wil ik ? Of wat vragen mijn patronen/ gewoontes van mij? Maar wat wil deze tijd uit mij of mijn bedrijf laten ontstaan? Het is een illusie dat straks alles weer normaal zal zijn. Tegelijk voel je dat iets anders hier doorheen wil breken.

De middagen worden begeleid door Paulien Haakma en Nicole van der Ouw van Creatief Verandermanagement

Paulien Haakma combineert systemisch werk en het werken met opstellingen, met haar ervaring als moderne danseres. Daardoor maakt zij de onderstroom zichtbaar in beweging, in systemische dans. Het is een krachtige vorm, om uit het denken, aan den lijve te ervaren, welke beweging er wil ontstaan. Door dit te verbinden met de veranderkundige achtergrond en systemische kennis van Nicole van der Ouw, ontstaan krachtige en impactvolle bewegingen.

We werken deze middagen met werkvormen waarin systemische dans verwerkt zit. Je kunt ontdekken wat de kracht van deze werkvorm is en mogelijk met je eigen organisatie of werk- gerelateerde vraagstuk aan de slag.

Waar? Wanneer?

11 oktober, 13-17 uur, Meppel

9 december, 13-17 uur, Amsterdam

 

Kosten? € 75,00 excl BTW en excl. arrangementskosten

inschrijven: paulien@dezaakinbeweging.nl

 

 Wat beweegt jou?

Een serie workshops waarin je in bewegingsoefeningen ervaart hoe jij, in ontelbaar kleine bewegingen, je eigenheid, betrokkenheid en (werk)relaties vormgeeft. Wat maakt dat je communiceert, keuzes maakt en beslissingen neemt op deze manier? Je leert je lichaamsbewustzijn te vergroten en vanuit beweging te ontdekken welke positie in je werk en leven je energie en inspiratie geeft. Een mix van embodied learning, systemisch werk, dansimprovisatie en Social Presencing Theater.

Wanneer?

dinsdagavond, 19.30-21 uur:

7, 14, 21, 28 september

5, 12, 26 oktober

2, 9, 16, 23, 30 november

7, 14 december

donderdagochtend, 9-10.30 uur:

9, 16, 23, 30 september

7, 14, 28 oktober

4, 11, 18, 25 november

2, 9, 16 december

Waar?  

de Gele Pomp, Nieuwe Leeuwarderweg 16, Amsterdam.

Op dinsdagavond kun je de lessen ook online volgen, via Zoom

Kosten?

Serie van 14 lessen € 210,00 (€ 15 per les.  je ontvangt vóór de eerste les een factuur )

5 lessen-kaart voor 5 losse lessen, tussen september- december € 87,50 ( € 17,50 per les, je ontvangt vóór de eerste les een factuur)

inschrijven: paulien@dezaakinbeweging.nlVragen?

Wil je meer weten over onze trainingen en coaching? Ik neem graag contact met je op!

    Bekijk onze programma's