Organisatieontwikkeling

Als organisatie wil je groeien en om te groeien moet elke professionele organisatie zo nu en dan veranderen. Veranderen is niet eenvoudig, zeker in de wetenschap dat verandering vaak een nieuwe rol voor de mensen binnen een organisatie betekent, en waar andere competenties en gedrag gevraagd wordt. Wat is nodig te veranderen? Hoe laat jij patronen los, patronen die er met de jaren onbewust ingeslepen zijn en hoe maak je ruimte voor iets nieuws? Met andere woorden, hoe komt je organisatie in beweging?

Het veranderproces dat organisatieontwikkeling heet moet door beweging echt gestalte geven

Het antwoord op die vraag is heel simpel; door te kiezen voor De Zaak in Beweging. Bijvoorbeeld in de vorm van organisatieontwikkeling, het volgen van een training organisatieontwikkeling of het bezoeken van een cursus organisatieontwikkeling. Het in te zetten veranderproces moet door beweging gestalte krijgen, want dat is het uitgangspunt voor De Zaak in Beweging als het gaat om trainingen, workshops, begeleidingstrajecten en als beweging op organisatorisch niveau, team niveau en in je eigen binnenwereld tot stand met worden gebracht. Bij het bewegen wordt een flinke dosis creativiteit gevoegd met als resultaat vrijwel altijd de verandering en groei zoals jij die met jouw bedrijf voorgesteld had.

De Zaak in Beweging: ook voor teambuilding, werkconferenties en persoonlijke begeleiding

Behalve de organisatie een andere focus te geven door te kiezen voor de optie organisatieontwikkeling, kan ook op een andere wijze een beroep gedaan worden op De Zaak in Beweging in de vorm van teambuilding, persoonlijke begeleiding, een teamtraining en een lotgenoten voorstelling. Voor er daadwerkelijk bijeenkomsten georganiseerd worden, vindt er altijd eerst een gesprek plaats met de opdrachtgever en worden de vragen wat wil je precies bereiken en wat kan De Zaak in Beweging precies betekenen gesteld? Op basis hiervan doet De Zaak in Beweging een voorstel en wordt een plan van aanpak gemaakt.

Met behulp van acteurs, theatermakers, dansen en organisatieadviseurs

Samen met de opdrachtgever gaat De Zaak in Beweging op zoek naar het vraagstuk wat er precies speelt binnen de organisatie. Dit wordt vervolgens vertaald naar een concept, waarbij in de meeste gevallen gebruik wordt gemaakt van theater, dans en spelmethodiek. Na afstemming met de opdrachtgever, neemt De Zaak in Beweging de uitvoering voor rekening en daarbij worden niet zelden theatermakers, dansers, acteurs, muzikanten maar ook organisatieadviseurs, samenwerkingpartners ingeschakeld.

Specialist in theater, trainings-acteren en terugspeeltheater

Wil je als organisatie verder, wil je dat bepaalde zaken anders gaan voortaan of wil je als individu veranderen? Doe dan een beroep op De Zaak in Beweging, een onderneming die op voortreffelijke wijze wordt geleid door Paulien Haakma. Zij volgde een opleiding als begeleider en teamcoach en is bovendien zeer ervaren als theatermaker, danseres en docent. Ze specialiseerde zich de afgelopen jaren in onder meer theater, trainings-acteren en terugspeeltheater. Ze coacht, geeft trainingen en begeleidt ook individuele mensen die met vragen zitten over werken en leven. Met Haakma komt iedereen in beweging, ook jouw zaak. Veranderen is niet altijd even gemakkelijk en vraagt om maatwerk. Dat is precies wat De Zaak in Beweging kan bieden; loskomen van de ingesleten patronen en leven op de automatische piloot.

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen en coaching? Ik neem graag contact met je op!

    Bekijk onze programma's