Persoonlijk leiderschap

Individuele coaching

Persoonlijk leiderschap betekent dat je regie neemt over je gedrag, je houding en de keuzes die je maakt in leven en werk. Wie wil jij zijn als collega, samenwerkingspartner, opdrachtgever, teamlid? En hoe zet je jouw kwaliteiten en talenten in, om in een veranderende (werk) omgeving, je plek te vinden?
De Zaak in Beweging laat je op een creatieve en verrassende manier tegen je eigen situatie aankijken. In veranderingsprocessen loop je vaak tegen (onbewuste) gewoontepatronen aan. Dat dwingt je om na te denken over welke patronen effectief zijn, en welke patronen een herbesluit nodig hebben. Door met creativiteit en mededogen naar je eigen gewoontepatronen te kijken, laat De Zaak in Beweging je je eigen kracht en kwaliteiten hervinden. Zodat je minder wordt geleefd en kunt zijn wie je echt wil zijn.

Vragen?

Wil je meer weten over onze trainingen en coaching? Ik neem graag contact met je op!

  Programma’s

  • 1 op 1 coaching

   Naar aanleiding van een vraag, een dilemma of de wens tot veranderen gaat de Zaak in Beweging met je op onderzoek naar wie jij bent als mens in je werk.
   We zetten je letterlijk en figuurlijk in beweging. Laten je ervaren hoe jij, in ontelbaar kleine bewegingen, je eigenheid, betrokkenheid en (werk)relaties vormgeeft. Wat maakt dat je communiceert, keuzes maakt en beslissingen neemt op deze manier?
   Samen gaan we op onderzoek naar hoe jij je persoonlijk kwaliteiten zo in kan zetten dat je jezelf, in de organisatie waar je voor werkt, verder kunt ontwikkelen.
   Je zult ontdekken dat nieuwe bewegingen en gedrag in houding, toon en taal maken dat je met zelfvertrouwen en levenslust invulling kunt geven aan je werktaak en (werk)relaties.

  Bekijk onze programma's