Referenties

Trainer/adviseur Karin Dorissen, Wakkere Zaken:

“Paulien is een geweldige trainster die speelsheid, diepgang en vakkundigheid op een luchtige manier combineert. Zij heeft voor ons een workshop verzorgd waarin we in 2 uur gezamenlijk een kort theaterstuk hebben gemaakt, door steeds kleine, maar o zo rakende oefeningen. Wat het ons heeft opgeleverd is, dat wij naar elkaar onze binnenkant hebben laten zien op een voor ons gevoelig onderwerp. Dit heeft onze samenwerking heel goed gedaan. Ook naar klanten toe hebben we fysiek het verschil gevoeld tussen jezelf verkopen en jezelf laten zien. En dat alles op een luchtige en speelse manier. We hebben dat niet alleen met ons hoofd gedaan maar vooral met ons lijf en hart. Het voordeel daarvan is dat we het er nog steeds over hebben en dat het echt in je lijf zit. Wij hebben haar heel kort gebriefd en het is ontzettend knap hoe ze daaruit deze creatieve en compacte workshop heeft gemaakt. Absoluut een pareltje!”

Consultant Rosalie Kuyvenhoven, organisatie-adviesbureau Turner:

“Onlangs een heel inspirerende en goede workshop meegemaakt van De Zaak in Beweging. Paulien wist op een knappe manier een groep eigenwijze adviseurs uit hun gewone doen te krijgen. In een paar uur tijd leidde ze ons op tot improvisatieacteurs. Via beweging, stemgeluid en gebaren kwamen onze vragen en verhalen op een verrassende manier tot leven.”

Adviseur Carina Peek, destijds adviesbureau Usus:

“Dat het proces prettig was, en bijdraagt aan een gevoel ‘er iets mee te moeten’ was voor ons top prioriteit. Dat het theaterstuk uiteindelijk ook nog eens prachtig was en positief werd ontvangen is een heel mooi (bij) resultaat. Ik wil namens onze groep zeggen: Bedankt voor je fijne regie!”

Meeting Designer & Facilitator Eric de Groot,  De Wet van Thomas / Mindmeeting:

“Je ziet niet vaak dat de naam van een bedrijf zo waargemaakt wordt in het uitgevoerde werk. Ik heb heel wat zaken in beweging zien komen onder haar handen. Ze werkte voor me om verpleegkundigen te laten acteren, accountants te laten dansen en bestuurders te laten meebewegen. Na afloop wordt ze op handen gedragen, en dat doe ik ook, Paulien is een schat, van onschatbare waarde.”

Trainer/coach Wendela Kloosterman, In Concreto:

“Paulien heeft het talent om de essentie van een verhaal in dans weer te geven. Zij is een mooie gevoelige speelster en een professionele theatermaakster.”